Fietsenonderhoud & reparatie

[wpseo_breadcrumb]

Fiks 2.0

Wilt u uw medewerkers, bezoekers of klanten motiveren om de fiets te gebruiken? De fietsreparatiepaal Fiks bevat alles wat nodig is om eenvoudige reparaties en onderhoud uit te voeren. Van het wisselen van een band tot het afstellen van remmen en versnellingen. Omdat de Fiks met fietspomp wordt geleverd, kan zelfs uw fietsband worden opgepompt. Zo blijft de fietser fietsen.

De Fiks fietsreparatiepaal is geschikt voor elke locatie, ook in de buitenruimte (mits overkapt). bv: Fietsenstallingen – Schoolpleinen – Fietsroutes – Horecagelegenheden – Bushaltes. Alle soorten fietsen kunnen in de Fiks worden gehangen waardoor er een goede werkhoogte ontstaat. Tevens is de Fiks fietspomp voorzien van een verloopnippel voor alle ventielen, zodat de banden van alle voorkomende fietsen op spanning gehouden kunnen worden.

De Fiks heeft niet alleen een mooi design, het is ook mogelijk om de fietsreparatiepaal te personaliseren. Dit kan door het plakken van stickers maar ook kan de huisstijl van uw organisatie, stad of onderneming op de paal worden aangebracht. De Fiks is gemaakt van thermisch verzinkt staal, sommige onderdelen zijn van RVS.

Fiks fietsreparatiekolom – galva uitvoering
Fiks fietsreparatiekolom – RAL gecoat

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close